Bakgrunn og mål

Bakgrunn og mål

Mitt navn er Live Skow Hofgaard, og det er jeg som driver Psykt Sterk. Jeg er utdannet psykolog og jobber som doktorgradsstipendiat ved Universitetet i Oslo.

Jeg er opptatt av at forskningsbasert kunnskap som kan komme alles «hverdagspsyke» til nytte, faktisk skal nå ut til folk flest – ikke bare forskere og klinikere. Mitt bidrag til dette er Psykt Sterk: En plattform for å formidle vitenskapelige funn om hva som kan øke hverdagsglede og psykisk styrke.

I min utdanning som psykolog, samt i min nåværende jobb som stipendiat, har jeg kommet over (og kommer stadig over) mange interessante funn om hva som kan gjøre oss mer fornøyde med livet og hjelpe oss med å stå stødigere i møte med motstand. Jeg tror mange kunne hatt glede av å vite mer om sånt, og vil derfor dele slike temaer og tilknyttede øvelser, her og på instagram. Dessuten er det mange forskere med fokus på livskvalitet og motstandskraft som sitter på gullgruver av spennende oppdagelser, og det hadde vært veldig moro å få dem til å fortelle litt om hva de forsker på og hvorfor det er noe folk bør vite noe om. Kanskje dukker det opp en podkast med dette som fokus etterhvert. Gi meg gjerne et pip om du synes det høres interessant ut.

Les mer om Psykt Sterk her. Les mer om meg og min bakgrunn, inkludert publiserte artikler, på LinkedIn.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.